כרוב סיני

✿ מה צריכים?

  • חצי כרוב לבן קצוץ דק
  • כוס של גרעינים ואגוזים מסוגים שונים: חמניה, דלעת, שומשום לבן, שומשום שחור, צנוברים…
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים באלכסון
  • 2 ענפי סלרי קצוצים דק (לא חובה)לרוטב:
  • מערבבים בכוס (של כ-200 מ"ל)
  • 1/4 מיץ לימון טרי
  • 1/4 שמן זית
  • 1/4 מים
  • 1/4 חומץ
  • 2 כפות סוכר
  • 1/4 כפית מלח✿ איך מכינים?
  • את הכרוב כדאי לקצוץ במג'ימיקס או לחתוך ביד אבל לרצועות דקיקות
    (ולא לקוביות…) כאן בערך נגמרה העבודה… 🙂
  • מערבבים בקערה את הכרוב, הבצל הירוק והגרעינים.
  • מערבבים בעזרת כפית את מרכיבי הרוטב בכוס היטב! (או בצנצנת אטומה)
  • מזלפים כחצי שעה לפני ההגשה את הרוטב על קערת הסלט ומגישים.* אופציה: לקשט מלמעלה בחמוציות מיובשות
347