טבולה כרובית- מתכון של סיוון צברה

כמו טבולה עם בורגול רק בלי הפחמימות! סלט מרענן וכייפי
עם טעם ומרקם מפתיע שרוב האנשים לא רגילים אליו.
הקרנצ'יות של הכרובית טרייה עושה את הסלט הזה ללהיט!

✿ מה צריכים?

  •  חצי כרובית קטנה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה (או כוסברה)
  • חצי חבילת בצל ירוק קצוץ
  • 1 בצל סגול קטן פרוס לרצועות דקיקות
  • 2 עגבניות קשות חתוכות לקוביות
  • 2 כפות אוכמניות מיובשות (אם אין, אפשר גם חמוציות)

לרוטב

  • מיץ מלימון אחד
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף סילאן
  • חצי כפית מלח
  • מעט פלפל שחור

* אופציה לשדרוג: 2 כפות צנוברים או פיסטוקים

✿ איך מכינים?

מפוררים את הכרובית לפירורים קטנים באמצעות סכין.
שוטפים היטב את הכרובית ומסננים במסננת דקה.

מוסיפים את הירק, הבצל,האוכמניות והעגבניות ומערבבים.

מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערית ומזלפים על הסלט.
מערבבים ומגישים טרי.
הסלט נשמר היטב במקרר עד 3 ימים, הכרובית סופגת את הטעמים והסלט נשאר רענן.

טבולה כרובית- מתכון של סיוון צברה
טבולה כרובית- מתכון של סיוון צברה
טבולה כרובית- מתכון של סיוון צברה
420