וופל בלגי

וופל בלגי פשוט מושלם ומהממם שעושים בשנייה וחצי ויוצא כמו של מסעדות

על בסיס המתכון של קרין גורן עם שינויים קלים

★ מה צריכים? ל-6 משולשים (1 וחצי סיבובים במכשיר)
מספיק לשני אנשים שבעים 🙂

  • 1 ביצה L
  • 25 גר' חמאה מומסת או שמן קוקוס
  • 1/2 כוס חלב
  • 25 גר' סוכר חום (1/8 כוס)
  • 100 גר' קמח (כ- 3/4 כוס )
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • מעט מלח
  • 6-10 פירות יער קפואים (לא חובה אבל משדרג!
  • מייפל, גלידה, פירות, שוקולד מומס ומה שרוצים לפנק מלמעלה

★ איך מכינים?

  • מחממים את המולטיקייק 4-5 דקות
  • מערבבים את כל החומרים לפי הסדר (כולל פירות יער!)
  • משמנים מעט את הפלטות מלמטה ומלמעלה (בתרסיס שמן או עם מברשת)
  • ממלאים את תבנית המאפינס במכשיר כמעט עד הסוף וסוגרים (לא עם התפס, כדי שיהיה מקום לתפוח)
  • אופים כ 7 דקות עד להשחמה ומגישים חם עם תוספות מפנקות!

★ הטיפ שלי אפשר להקפיא ולחמם במיקרו!

176