לביבות אפויות של פיות הבישול

לביבות אפויות ומצויינות לחנוכה,אבל לא רק… עשויות בשלושה שלבים.

1. מגרדים
2. סוחטים
3. אופים

 ★ מה צריכים?

 

  • 3 תפוחי אדמה
  • 3 גזרים גדולים
  • 1 קישוא בינוני
  • 1 בצל בינוני
  • 3-5 ענפי שמיר או פטרוזיליה
  • 3 ביצים גדולות
  • 5 כפות קמח תופח מלא
  • 1/2 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור

 

★ איך מכינים?

  • את כל הירקות מגרדים במעבד מזון.
    זה הזמן להשקיע במג'ימיקס איכותי שיקל לכם על העבודה בהרבה!

     סוחטים ממש היטב ומכל הכיוונים את הירקות המגורדים.
    אפשר להשתמש בנוזלים הרבים שניגרו למרק שמכינים באותו הזמן או פשוט לזרוק…
     מוסיפים לירקות את שאר הבלילה (ביצים,קמח, תבלינים)

    מערבבים,יוצרים לביבות שטוחות ואופים על תבנית
    מרופדת בנייר אפייה ומעט שמן כ 20-25 דקות עד להזהבה, על 180 מעלות טורבו.
    אין צורך להפוך את הלביבות, כאשר הן מוכנות, אפשר יהיה להוציא אותן בקלות.

לביבות אפויות של פיות הבישול
לביבות אפויות של פיות הבישול
לביבות אפויות של פיות הבישול
502