פטריות פורטובלה

✿מה צריכים?

  • 2 סלסלות פטריות  פורטובלה טריות או 7-8 יח' גדולות
  • 1/4 כוס שמן זית להקפצה
  • 4-5 כפות סויה
  • 2-3 שיני שום כתושות

✿ איך מכינים?

  • חותכים לרבעים או לחצאים לפי הגודל ומניחים בקערה.
    מוסיפים שמן זית וסויה.
    קוצצים 2 שיני שום ומוסיפים. נותנים לפטריות לעמוד כחצי שעה.
  • מחממים ווק (או אפילו יותר טוב- מנגל!)
    מקפיצים את הפטריות עם הרוטב.
    אפשר לכסות את הווק לכמה דקות כדי למנוע מהן להישרף…
  • מגישים חם חם עם בצל ירוק לקישוט ומעט מלח גס אטלנטי מלמעלה.
    גיוון: אפשר להוסיף גם שקדים קלויים או קשיו!
245