סלט קייל ושרי של פיות הבישול

צריך להרחיב על כרוב הקייל או שאתם כבר מכירים?
ירק טרנדי ולוהט בתקופה האחרונה בארץ ובעולם…
בזכות המינרלים והויטמינים הרבים שבו.

הוא בעצם סוג של כרוב אבל מזכיר בטעם עלים מרירים
כמו מנגולד ותרד, והמרקם שלו די גס,
לכן לסלטים מומלץ להשתמש בגרסת הבייבי שלו.

★ מה צריכים?

  • 1 סלסלת עגבניות שרי חצויות (אפשר מכמה סוגים שונים
  • 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות
  • 1 חופן זיתי קלמטה מגולענים
  • 1/2 חבילת קייל טרי וצעיר
  • 1/2 בצל סגול פרוס לחצאי טבעות
  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ מלימון סחוט שלם
  • 1 כפית סילאן טבעי
  • 1 כפית שמן שומשום
  • מלח, פלפל גרוס
    • לאוהבי הירק מומלץ לשדרג עם
      1 חבילת פטרוזיליה או כוסברה או נענע או גם וגם קצוצה דק

★ איך מכינים?

  • מערבבים הכל יחס עם הרוטב ומגישים בקערה דרמתית.
    הסלט טוב ליום-יומיים וישמר יותר טוב אם תוסיפו מעט זרעי צ'יה שיספחו
    את הנוזלים ויוסיפו לכם סיבים לסלט.
סלט קייל ושרי של פיות הבישול
סלט קייל ושרי של פיות הבישול
סלט קייל ושרי של פיות הבישול
1,044