חריימה חציל

לא מאוד דיאטטי או בריא מפני שמטוגן בשמן כמו שניצל…
אבל טעים אששש!

✿ מה צריכים? 

2 חצילים
3 ביצים
1 כף חרדל
מעט מלח
1 חבילת פירורי לחם גריסיני
כוס קמח
שמן לטיגון

✿ איך מכינים?
פורסים את החצילים לעיגולים של קצת פחות מסנטימר עובי.
מקמחים ( בקערה עם קמח) ומנערים משאריות
טובלים בבלילה של ביצים,חרדל ומלח.
מצפים בפירורי לחם.

ומטגנים במחבת עם שמן בגובה 2 ס"מ (חצי עמוק).

אחרי שהחצילים שחומים ויפים, מעבירים אותם בשכבות לסיר עם רוטב העגבניות.
מבשלים כ 3-40 דקות עד שהחצילים רכים מאוד!
מגישים ליד אורז לבן ונהנים!

מכינים רוטב עגבניות? לחצו כאן למתכון הבסיסי
והשתמשו בו בתוספת מים כדי שיצא דליל יותר

 

ההצעה שלי- תוסיפו חצי פלפל ירוק חריף וחופן כוסברה ותרגישו אקסטרא טעמים

390