"חריימה" חציל

לא מאוד דיאטטי או בריא מפני שמטוגן בשמן כמו שניצל…
אבל טעים אששש!
✿ מה צריכים?
2 חצילים
3 ביצים
1 כף חרדל
מעט מלח
1 חבילת פירורי לחם גריסיני
כוס קמח
שמן לטיגון
✿ איך מכינים?
פורסים את החצילים לעיגולים של קצת פחות מסנטימר עובי.
מקמחים ( בקערה עם קמח) ומנערים משאריות
טובלים בבלילה של ביצים,חרדל ומלח.
מצפים בפירורי לחם.
ומטגנים במחבת עם שמן בגובה 2 ס"מ (חצי עמוק).
אחרי שהחצילים שחומים ויפים, מעבירים אותם בשכבות לסיר עם רוטב העגבניות.
מבשלים כ 3-40 דקות עד שהחצילים רכים מאוד!
מגישים ליד אורז לבן ונהנים!
מכינים רוטב עגבניות? לחצו כאן למתכון הבסיסי
והשתמשו בו בתוספת מים כדי שיצא דליל יותר
ההצעה שלי- תוסיפו חצי פלפל ירוק חריף וחופן כוסברה ותרגישו אקסטרא טעמים
479