ברוקולי וכרובית בתנור

לא יאמן כמה זה פשוט וכמה טעים!
יופי של תוספת לארוחת ערב שגם ילדים ישמחו לטעום.
✿ מה צריכים?

  • ראש כרובית
  • ראש ברוקולי
  • לרוטב
  • 1 כף שום כתוש
  • 3 כפות שמן זית משובח
  • 3 כפות חרדל איכותי
  • חצי כוס מים

✿ איך מכינים?

  • מחממים תנור ל 200 מעלות על מצב טורבו.
  • מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית.
  • שוטפים את הברוקולי והכרובית ומניחים בתבנית עם נייר אפייה
  • מורחים מהרוטב על הברוקולי והכרובית באופן שווה. (כן, אפשר עם הידיים!)
  • מכניסים לתנור לחלק העליון ל 10 דקות ולאחר מכן מעבירים את התנור למצב טורבו גריל עליון כדי שתתקבל צריבה והשחמה יפה.

זה הכל! מוציאים, מעבירים לכלי יפה ומגישים ככה!

אופציה לקרנצ'יות- להוסיף מעל הרוטב פירורי לחם יפניים (פנקו) שיהפכו בתנור לקריספיים וזהובים.

ברוקולי וכרובית בתנור
ברוקולי וכרובית צלויים
ברוקולי וכרובית בתנור
5,307