פרגיות בסויה וסילאן

★ מה צריכים?

500 גר' פרגית נתחים נקיים

1/2 כוס רוטב סויה איכותי

1/2 כוס סילאן (דבש תמרים טבעי)

1-2 שיני שום קצוצות

1 כף שמן זית

 

★ איך מכינים?

משרים את הפרגיות בקערה עם מרכיבים המרינדה לפחות לחצי שעה (כדאי אפילו ליותר) ושומרים במקרר.

לאחר ההשריה, מחממים היטב מחבת פסים עם 1 כף שמן זית וצורבים את הנתחים.
או במנגל..הכי כיף.

יש להקפיד לשים מעט נתחים במחבת, כך שלא יהיו צפופים ויוכלו להיצלות ולקבל צריבה יפה (ולא להתבשל).
אין צורך להשתמש בנוזלי המרינדה כשמטגנים את הפרגיות, על מנת שהמחבת תהיה חמה מספיק ותצרוב את הבשר מבלי לבשל אותו.

515