ארוחת חגיגה שלמה מלאת טעם בסיר אחד פשוט!

מה צריכים?

  • 2-3 כפות שמן
  • 2 בצלים קצוצים
  • 3-4 כרעיים מפורקות לשוק וירך
  • 3-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גסות
  • 2-3 שיני שום שלמות
  • 1 עד 1.5 כוסות אורז
  • פפריקה, כמון , מלח, פלפל, בהרט
  • מים רותחים וסיר נון סטיק גדול ורחב

 

איך מכינים

  • מזהיבים קלות את בצל עם השמן בסיר סוטאז' רחב ומוסיפים את השום
  • מוסיפים את הכרעיים והתבלינים ומטגנים היטב עד השחמה של העוף מכל הצדדים. מתבלים עם הרבה תבלינים.
    מוסיפים מים עד חצי מגובה העוף ומבשלים כחצי שעה.
  • מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומבשלים כרבע שעה.
    מוסיפים מלח (תמיד צריך…) מוסיפים מעט מים כדי שתפוחי האדמה
    יהיו כמעט מכוסים לחלוטין במים.
  • טועמים ומתקנים תיבול אם צריך ורק אז מוסיפים אורז וכ-2.5 כוסות מים
    או פחות (תלוי כמה מים נשארו בסיר מבישול העוף ותפוחי האדמה).
  • מבשלים עד שהנוזלים נספגים כמעט לגמרי ומגישים חם חם.

 

2,371