קבבונים מתכון של צברה

איך מכינים קבבונים כמו באירועים?

✿ מה צריכים? מתכון ל 20 יחידות
• 850 גר'- עד 1 ק"ג בשר טחון טרי (לא מופשר)
• 20 מקלות קינמון קצרים מושרים במים פושרים
• 1 בצל יבש בינוני קצוץ דק מאוד
• כוס פטרוזיליה קצוצה דק
• חצי כפית מלח
• חצי כפית סודה לשתיה
• קורט פלפל שחור גרוס
• 1 שן שום קצוצה דק מאוד
• חצי כפית מ"התבלין הסודי" (או כמון, קינמון ומעט בהרט)

✿ איך מכינים?
1. מוציאים את מקלות הקינמון מהמים ומניחים על מגבת שיתיבשו מעט
2. מערבבים בקערה את הבשר עם כל חומרי הקבב
3. מצמידים לכל מקל קינמון קציצה לקצה המקל ומהדקים היטב.
4. מטגנים קבב אחד לניסיון על חום נמוך-בינוני וטועמים.
5. מתקנים תיבול ומטגנים על מחבת/מנגל את כל הקבבונים ממש לפני ההגשה.
*שדרוג מעולה ומומלץ: להגיש ליד טחינה ירוקה !

433