איך לשמור סלרי
מידי פעם אני מגלה קצת סודות מסדנת הסודות של פיות הבישול
לפעמים זה טיפ על מוצר מסויים
לפעמים הדרכה איך לבחור חומרי גלם ולמה לשים לב.
והיום, טריק קטן, אך משמעותי, שיגרום לך ליותר סדר, פחות לכלוך במטבח
ויותר קלות בעבודה עם ירקות ירוקים בכלל וסלרי בפרט.
ומה שקל ופשוט – פשוט עובד !
כי אני מאמינה שמה שלא פשוט- פשוט לא עושים…
אז
מכירה את זה שאת קונה צרור יפה, ענק ומפתה של סלרי
ואז רוצה להשתמש בגבעול אחד, מקסימום שניים?
אבל אז את צריכה להוציא את כלללל החבילה
העלים נופלים ומתפזרים על הרצפה ועל השיש
החול מלכלך את קרש החיתוך
וואייי איזה בלאגן! כולה גבעול סלרי אחד….
ממש לא עושה חשק
ואיכשהו כל החבילה הולכת לפח בסוף, אחרי שהגבעולים נהיים רופסים.
אז מעכשיו יש שדרוג בשלושה שלבים פשוטים !
1. מוציאים את כל חבילת הסלרי
2. חותכים כ- 1.5 ס"מ מהקצה הגבעול עם סכין טובה ומשליכים לפח את הקצה
3 .מחזירים חזרה לשקית הניילון.
עכשיו יש לך צרור סלרי שאפשר לשלוף ממנו בקלות גבועל- שניים
בלי כל הבלאגן על השיש!
נכון שזה פשוט וגאוני?
 
אם אהבת, נסי את זה בבית ושלחי לחברות את הטיפ, הן יודו לך!
275