לא תאמינו כמה קל להכין ארוחה מלאת טעמים של בית.
הכלי הקלאסי למתכון הזה הוא קדירת חרס או ברזל יצוק.
אבל אם אין לכם כזו בבית, הוא עובד מעולה גם בתבנית פיירקס רגילה
ושקית קוקי שיוצרת אפקט של קדירה בזמן קצר.

✿מה צריכים?

  • 10 שוקי עוף נקיות
  • 4 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
  • 3 בצלים קלופים חתוכים לקוביות
  • 4 שיני שום שלמות
  • 5 כפות סילאן טבעי
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף רסק עגבניות או קטשופ
  • 1 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית אורגנו יבש
  • 2 כוסות מים
  • 3 כפות רוטב סויה

✿איך מכינים?
יותר פשוט מזה- אין!
מחממים תנור ל 180 מעלות.
מניחים את כל המרכיבים בקדירה (כלי חרס או ברזל יצוק ששומר על החום)

מערבבים הכל יחד (בידיים הכי כיף)

וצולים בתנור שעה וחצי עם מכסה סגור.
פותחים, מערבבים מעט ומחזירים לתנור לעוד כשעה ללא המכסה, כדי לתת השחמה לעוף.

מגישים חם חם ליד אורז.
בתאבון!

קדירת עוף- מבשלת בבית
קדירת עוף בסילאן -צברה
קדירת עוף בסילאן וסויה מתכון
452