סופלה שוקולד זריז במולטיקייק

משהו טעים בצ'יק.
אפשר להשתעשע ולשדרג בשוקולד צ'יפס לבן, פירות יער, קליפת תפוז ומה שבא….
★ מה צריכים? מתכון עבור 14 קאפקייק קטנים
- 100 גר' שוקולד מריר
- 75 גר' חמאה
- 1/4 כוס סוכר
- 1/4 כוס קמח לבן
- 1/4 כוס קמח תופח
- קורט מלח
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 2 ביצים
★ איך מכינים?
- ממיסים את השוקולד והחמאה (במיקרו או בבאן-מארי)
- בנתיים משמנים את תבנית הקאפקייק ומחממים את המולטיקייק.
הם נראים קטנים מידי, אבל סמכו עלי שהגודל מדוייק עם כוס קפה! - מערבבים לתוך עיסת השוקולד את הסוכר
- מוסיפים קמחים,מלח ווניל ומערבבים
- טורפים בקערית היטב את הביצים ומוסיפים לבלילה
- ממלאים את השקעים של המולטיקייק עד למעלה ואופים 4 דקות בדיוק!
שימו שעון.
אם תאפו יותר מזה יצאו לכם קאפקייק שוקולדיים,אבל יבשים…
אם רוצים סופלה, תקפידו על 4 דקות גג. - יוצא מושלם,נסו וספרו איך הצליח לכם!



1,101
היי, המתכון מושלם!! הכנתי ויצא סוף הדרך.
אבל אחותי לא אוהבת ביצים, האם יש תחליף לביצים?
שמחים לשמוע! לא ניסינו אבל אפשר בדרך כלל להחליף ברסק תפוחים או בננה