תפוחי אדמה הפוכים

תפוחי אדמה הפוכים- המפורסמים שלנו שמוגשים המון באירועי הקייטרינג שאנחנו עורכים. אז הנה כל הסודות למתכון האליפות הזה.
הפעם פחות בריא אבל תמיד תמיד קוצר מחמאות!

✿ איך מכינים?
בתבנית מרופדת נייר אפיה
מערבבים 4 כפות שמן זית עם 3-4 כפות אבקת מרק בצל איכותית
(כזו עם הרבה חתיכות בצל…) בעזרת מברשת מורחים באופן שווה בתבנית עם נייר אפיה.

מעל מניחים חצאי תפוחי אדמה כשהצד החתוך מונח על התבנית (כמו בתמונה).

בעזרת מברשת לוקחים מעט מהתערובת ומברישים מעל את תפוחי האדמה ומפזרים שומשום.

אופים על 180 מעלות כשעה עד שתפוחי האדמה זהובים ורכים מאוד.

מוצאים ומניחים 5 דקות להתקרר.

התוצאה: תפוחי אדמה רכים רכים מבפנים וקריספיים מבחוץ.
מגישים חם!
בתאבון

תפוחי אדמה הפוכים
תפוחי אדמה הפוכים
תפוחי אדמה הפוכים
397