קוסקוס עבודת יד

מרק לקוסקוס (שאפשר לאכול גם בלי קוסקוס…)
ואפשר להכין טבעוני לגמרי, או עם שוקיים של עוף ולהעשיר את התבשיל.

מה צריכים?
לסיר גדול של כ-5  ליטר
1 קוביית דלעת חתוכה לקוביות
2 תפו"א חתוכים לקוביות
2 קישואים חתוכים לעיגולים
2 בצלים חתוכים לקוביות
1/4 כרוב לבן חתוך לקוביות גסות
3 גבעולי סלרי קצוצים דק- או להוסיף שלמים ולהוציא אחרי ריכוך
חצי שקית חומוס גרגירים קפוא (אין צורך להפשיר)
1/3 כוס שמן
* לא חובה: 1 בטטה חתוכה לקוביות
* אפשר להוסיף: 3-4 שוקי עוף


תבלינים:
כפית שטוחה בהרט
חצי כפית כרוכום
1.5 כף מלח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית פפריקה

פשוט מביאים את המים בסיר לרתיחה על הגז.
מוסיפים את כל הירקות ומחכים לבעבוע קל ואז מוסיפים את התבלינים.
מבשלים שעה לפחות (ועדיף אפילו יותר…) ומגישים על קוסקוס עבודת יד 
ארוחה מושלמת, גם מחמממת וגם מזינה ומכילה חלבון מלא.

465