אג מאפינס

אני מתה על אנטיפסטי! אבל ביום שאחרי הירקות כבר קצת מבאסים אותי… מודה.
אני, שמקפיאה קציצות ופשטידות בכיף, מתבאסת על ירקות בתנור ביום שאחרי.
אז.. הנה פתרון יצירתי שהוא גם אחלה רעיון לנשנוש לדרך, לטיול או לפיקניק המשפחתי שלכם!

אם יש אנטיפטסי מוכן- זה ממש כלום עבודה!

★ מה צריכים?
ל- 8 מאפינס בתבנית שקעים

  • 2 כוסות ירקות אפויים
  • 4 ביצים

זהו!

אם תצטרכו הדרכה איך להכין ירקות אנטיפסטי – לחצו כאן

אבל באמת שאפשר לזרוק לתבנית כל ירק שבא לכם עם מעט שמן זית,
מלח גס, פלפל שחור ואולי איזה אורגנו או תבלין ירוק אחר.
מה הולך? פלפלים,בטטה, גזר,שומר,בצל,כרישה,ברוקולי,כרובית,חציל,זוקיני, עגבניות,קולרבי.
מה לא בעצם?!

 

★ איך מכינים?

  • קוצצים את הירקות הקלויים, מקשקשים את הביצים, מערבבים יחד
    ומעבירים לתבניות שקעים (עדיף מסיליקון)
  • אופים כ 20 דקות על 180 מעלות עד להזהבה והתפחה של המאפינס.
  • בתאבון!
אג מאפינס
אג מאפינס
אג מאפינס
299