חשוב לך לתת אוכל ביתי, מזין ומבושל למשפחה שלך אבל
פשוט אין לך זמן וחשק לעמוד שעות במטבח?

אני מזמינה אותך לגלות פתרון פשוט ואמיתי, שיעזור לך להפוך את
הקושי בבישולים ובמטבח,

לחוויה כייפית ומלאה בהנאה  שתוכלי ליישם ביום יום ובכך
להרגיש בנוח בסביבת המטבח, להכין בקלות ארוחות מזינות
ובריאות לך ולכל המשפחה ולחוש גאווה וסיפוק עצמי

אשמח לקבל פרטים על שיעור בישול פרטי אצלי בבית!

הרשמי בטופס וקבלי את הפרטים המלאים ואת תפריט הרעיונות.
ניצור קשר בהקדם ונקבע יום ושעה לסדנא הפרטית- אצלך בבית

שיעור בישול פרטי אצלך בבית
שיעור בישול פרטי -צברה
סדנת בישול אישית אצלך בבית
שיעור בישול פרטי עם סיוון מצברה

מה ההשקעה שלך?

אחרי עשרות נשים שלמדו, חוו ונהנו מהשיעור האישי, אני כל כך בטוחה שנוכל לעזור גם לך, כך שאני מעניקה לך100% אחריות!

אם מכל סיבה שהיא, לא היית מרוצה, לא למדת משהו חדש, הרגשת שסתם בזבזת את כספך ולא קיבלת תמורה, קבלי את כל כספך בחזרה, בלי שאלות ובלי כוכביות.
כך שאין פה שום סיכון-
רק הזדמנות ללמוד איך באמת עושים את זה קל ופשוט ברמה היום יומית! כך שתוכלי לפנות זמן לעצמך, לבילוי עם בני הבית ולמה שאת אוהבת לעשות.
זו בעצם השקעה שחוסכת לך זמן וכסף, כדי להנות מהדברים החשובים לך באמת!

כמה זה עולה?

השליחות שלנו היא להגיע ולעזור לכמה שיותר נשים שיכולו ליהנות מתזונה טובה ומאוכל שמאחד את כל בני הבית,
ולעזור גם לך להפסיק עם התסכול ולראות שזה הרבה פחות מסובך
כשיודעים איך לעשות את זה נכון.
ההשקעה שלך בשיעור בישול פרטי של 3 שעות היא  490
* השירות ניתן רק באיזור המרכז- גוש דן והשרון. * המחיר אינו כולל מצרכים
 הרשמי בטופס ואתקשר לתאם איתך!


7,520


איך זה עובד?

1. ממלאים את הפרטים בטופס ומקבלים למייל תפריט

2. בוחרים 4-5 מאכלים שלא הכנת, פחדת לנסות או שפשוט אוהבים בבית שלכם

3. מקבלים רשימת מצרכים

4. מפנים 3 שעות וקובעים יום ושעה לסדנא

5. הפייה מגיעה אליך ומבשלת איתך תוך כדי הסבר מפורט, כל הטיפים שלא כתובים בספרי הבישול וכמובן התחושה והמרקמים שעוברים רק דרך הידיים.

תוך כדי הסדנא נדבר ונבין איפה הקושי ואפילו נמצא פתרונות איך להתמודד איתו.
וכמובן… בסוף השיעור הבית מלא ריח תבשילים ויש לכם אוכל לכמה ימים טובים והמטבח? נשאר נקי :)

אני רוצה שיעור בישול פרטי!

הרשמי בטופס וקבלי את תפריט הרעיונות.
נתקשר אליך בהקדם ונקבע יום ושעה לסדנא הפרטית
או התקשרי אלינו 0508-716112

סיוון בן נחום -צברה. מבשלים איכות חיים סדנאות בישול

איפה מתקיים השיעור הפרטי?

אצלכם בבית! באיזור המרכז והשרון בלבד.
בקרוב איזורים נוספים!

7,520


איזה סוג מאכלים נכין?

אין סוג אחד מסויים. אני מבשלת איתך מאכלים בשריים (כמו עוף בתנור, קציצות, קבב, תבשילי קארי ועוד…) וגם מאכלים חלביים וצמחוניים (כמו פשטידות, מרקים טובים, סלטים שמחזיקים כמה ימים) ואפילו יש מגוון של מאכלים טבעוניים! (כמו רול דפי אורז במילוי ירקות, קציצות עדשים וגזר ומרק קובה סלק).

הרעיון הוא שתקבלו את האוכל שמותאם לכם באופן מושלם!
כך שיש לנו פתרונות  גם אם יש רגישויות (לגלוטן, לקטוז, סוכר, סולניים ועוד…)
מוזמנים להרשם ולקבל את תפריטים מלאים ברעיונות למייל עכשיו

7,520


כמה עולה שיעור פרטי ואיך משלמים?

סדנא אישית של 3 שעות בעלות 490 ש"ח כולל מע"מ.
ניתן לשלם באשראי, מזומן, צ'ק או העברה בנקאית.

7,520


מה כבר נספיק לבשל יחד בשלוש שעות?!

במילה אחת? הרבה! בכמה מילים…
נלמד אותך טיפים שתוכלי ליישם בכל מתכון ותלמדי איך להפוך אותו לשלך ולשדרג אותו כל פעם בוריאציה אחרת. כך שבעצם כל מאכל שנכין הוא מתכון לעוד המון אחרים!

הנה לדוגמא מה שהכנתי בסדנא עם מיה מפתח תקווה:

  • קציצות עוף-בקר מעורב
  • קציצות עדשים וגזר אפויות
  • עדשים מבושלות נשמור גם לשימוש עתידי (לסלט, קציצות, מג'דרה ועוד…)
  • תפוחי האדמה הפוכים
  • קוסקוס בייתי עבודת יד
  • מרק ירקות וחומוס לקוסקוס
  • מוסקה של חצילים ובשר ברוטב עגבניות (רוטב נכין כמות כפולה ונשמור במקפיא לפעם הבאה!)

7,520


מי דואג למצרכים?

בשירות הזה- שיעור בישול פרטי, את בוחרת את התפריט ומקבלת במייל את רשימת המצרכים הנדרשים.

פעמים רבות יש בבית חומרי גלם שרק מחכים שישתמשו בהם (כמו דגים בפריזר, ירקות קפואים, קטניות ועוד…). אני ממליצה היא להשתמש קודם במצרכים האלה ובנוסף, לבחור מאכלים שאף פעם לא העזת להכין או כאלה שלא יוצאים כמו שהיית רוצה.

7,520


האם השירות מתאים לשומרי כשרות?

כן!
מפני שהשיעור מתקיים אצלכם בבית עם המצרכים שלכם- התשובה היא שאם המצרכים והכלים בבית שלכם כשרים- כך גם יהיה השירות.

7,520


אפשר לתת את השירות במתנה?

שיעור בישול פרטי הוא בהחלט רעיון מצויין למתנה!אתם מזמינים דרכי, מוסרים לי את פרטי בעל/ת השמחה
ניצור  קשר , בכדי שהחוגג/ת תבחר את המאכלים האהובים עליו/ה
ונתאם מועד נוח לסדנא אצלו/ה בבית

7,520


מה אומרות נשים שהזמינו שיעור פרטי?

"הרגשתי שסיון נתנה לי תעוזה במטבח"

IMG_1643יצאתי 100% מרוצה מהשיעור!
הדבר הכי משמעותי שלקחתי הוא לא לפחד ולהעיז לבשל ולאפות על חום גבוה.
יצאתי עם ביטחון, איך להתנהג עם מאכלים מסויימים.

היתה חוויה כייפית ומצחיקה. הרגשתי שסיון נתנה לי תעוזה במטבח.
הנחתה אותי לתכנן את מהלכיי במטבח על מנת שאספיק לבשל כמה מנות בזמן קצוב מראש.
האיצה בי להעיז ולא להתמהמה, גם להצמד למתכון וגם לפי ראות עיניי בו זמנית.
המטבח באמת נשאר נקי כפי שהובטח.
זכינו לסלט מרענן וטעים ממה שנשאר אפילו שזה לא היה בתפריט-
סיון דוגלת ביצירתיות וברעיונות חדשים.
עוד נפגש!

צמרת בן דוד

7,520


"נהניתי לבשל. זה חדש לי!!!"

IMG_1312

יצאתי בתחושה מעולה אחרי השיעור הפרטי. יש לי מקרר ופריזר מלאים באוכל ב- 3 שעות עבודה!

הדבר הכי משמעותי שקיבלתי ברמה הלימודית –
הוא שאפשר לבשל כמויות ולהקפיא. למדתי להכין הום מייד קוסקוס
ומה אפשר להכין עם עדשים שחורות.
ברמת החוויה – נהניתי לבשל. זה חדש לי!!!
במחיר סביר לגמרי מקבלים אחלה חוויה!

הסדנא עלתה על הציפיות שלי!
בחרתי בסדנא שלך כי עשית לי את זה, מהפייסבוק נראה לי ששיעור כזה איתך יעשה לי את ההבדל.
את מהממת! מאחלת לך מלא הצלחה ובטוחה שתצליחי.

מיה שובל

 

7,520


"יצאתי בתחושה של אושר גדול, סיפוק גדול!"

IMG_2265

הדבר הכי משמעותי שלקחתי איתי מהחוויה היה שפשוט החזרת לי את הביטחון למטבח עם המון כיף וחדוות עשיה. המתכונים פשוטים קלים והטיפים קלים ליישום עושים את ההבדל

יצאתי בתחושה של אושר גדול, סיפוק גדול!

הסדנא עלתה על הציפיות שלי, היתה חוויה כיפית טעימה ומעצימה.
את מקסימה ומביאה את האהבה שלך לבישול ביחד עם סבלנות והקשבה לצרכים יצרת סדנא מצוינת.

חזרתי לבשל, מקבלת מחמאות וזה אושר גדול.

ממליצה בחום!!!!

ג'


7,520


"יצאתי בתחושה של אושר גדול, סיפוק גדול!"

ברוקולי וכרובית בתנור" סיוון, תודה ענקית. אוהבת אותך, תמשיכי להעצים !!!!
יצאתי מהסדנא עם תחושה של חשק לבצע, לבשל, עם כח ומוטיבציה.הגעת עם קור רוח וסבלנות ולימדת אותי סדר וארגון מחדש.
למדתי איך להתארגן עם אוכל לעבודה ואפילו קניתי כמה קופסאות קטנות כמו שהמלצת.
ובגדול- לעשות חיים קלים. זה הרעיון.
וגם בדברים הקטנים שכבר היו לי בבית הצלחת לחדש לי!
פעם ראשונה שגיליתי שיש דבר כזה שנקרא טורבו בתנור.  בזכות זה יצאו לי תפוחי אדמה ועוף בתנור קריספיים סוף הדרך.
להעיז לנסות ולהתנסות זה שם המשחק...
בטוחה שמעכשיו אגש למטבח פשוט בכיף!"
אורית, ראשל"צ

7,520


7,520