סדנת מבשלים חיים קלים -צברהבאוירה כייפית בגובה העיניים, נכין יחד שלל מאכלים שבטוח תרצו לאמץ ולהכין אצלכם בבית.
התפריט צמחוני ומשתנה מפעם לפעם, כדי שתוכלו בכל פעם להעשיר את היכולות והידיעות.
אני מאמינה באוכל פשוט, ביתי, טעים ומזין שיהיה קל להכין אותו ותענוג לאכול אותו.
עם זאת, בלי לוותר על האסתטיקה.
המטרה שלי שתצאו עם המון חשק ומוטיבציה להכין מאכלים חדשים בבית,
שתעזו לנסות שילובים ומתכונים שלא הכנתם קודם
ולכן הכי חשוב לי – לשמור על המטבח פרקטי, נוח וקל.

נראה כמו תבשילים של שף?
את כל המאכלים המדהימים האלה הכינו בסדנאות בישול בהנחייתי!PicMonkey Collage

לשריון מקומכם בסדנה

התקשרו אליי- סיוון 0508-716112

או כתבו מייל לכתובת zabarafood@gmail.com

והבטיחו מקומכם בסדנא הבאה!

צריכים פרטים נוספים ורוצים שאני אתקשר אליכם?

סיוון בן נחום -צברה. מבשלים איכות חיים סדנאות בישול

שאלות נפוצות על סדנת בישול בקבוצה

איפה ומתי הסדנא הקרובה?

הסדנא הקרובה תתקיים

ביום שישי 20.3.15

משך הסדנה כ-3 שעות והיא מתקיימת בשעות 10:00 עד 13:00 בקיבוץ אייל שליד כפר סבא

1,715


מה קורה בסדנא?

מהלך הסדנא

  • נפגשים לקפה והיכרות קצרה
  • מתחלקים לקבוצות עבודה, כשכל קבוצה מכינה 3 מתכונים שונים
  • כל משתתף מקבל חוברת מתכונים (שתוכלו לקחת הביתה)
  • כשנעשה שימוש בחומרי גלם מיוחדים או בשיטת מיוחדת אפנה את תשומת לב הקבוצה הכולה להסבר
  • בסוף הסדנא נשב לארוחה כייפית שהכנו במו ידינו!
    " ווואו, לא יאמן שאני הכנתי את כל זה" (דורית,28)
1,715


כמה משתתפים יש בכל סדנא?

מפני שחשוב לי לשמור על אוירה אינטימית ונעימה, מספר המקומות מוגדר ומצומצם!

בכל סדנא יש מקום לעד 15 משתתפים.

IMG_7416

1,715


מה נכין בסדנת הבישול?

התפריט בסדנאות הוא צמחוני- חלבי ומשתנה מסדנא לסדנא, כדי שתוכלו לבוא וללמוד בכל סדנא מאכלים, שיטות וטיפים חדשים במטבח.
חשוב לי שמעבר למרכיבים שיש לכם בטוח בבית, תכירו גם כמה חומרי גלם מיוחדים יותר, ומבטיחה לכם להתאהב בהם ולהכניס אותם לתפריט הקבוע שלכם!
תפריט לדוגמא:

דלעת ערמונים במילוי בורגול וחמוציות

מאפינס חצילים/ קישואים מלוח

סלט בייבי תרד, אפרסמון או תותים ורוטב ויניגרט סילאן

תבשיל טופו בקארי עם כרובית וברוקולי

אנטיפסטי עם עשבי תיבול, שמן זית ושום

לזניית תרד וריקוטה/ שבלולי תרד

שקיקי פילו במילוי גבינות ופסטו

מאפינס גזר ואגוזים מתוק

קראמבל תפוחים אישי

 

ÄëÉëùëÖ-üêêä - Copy

1,715


מה ההשקעה שלך?

מחיר השתתפות מלא 280 ש"ח
בהרשמה מוקדמת עד שבוע לפני הסדנא-  250 ש"ח
בואו עם חבר/ה ושלמו כל אחד 220 ש"ח!

1,715


נשמע מעולה! איך נרשמים?

לשריון מקומכם בסדנה

התקשרו 0508-716112

או כתבו מייל לכתובת zabarafood@gmail.com

והבטיחו מקום על ידי תשלום מקדמה של 100 ש"ח.

*המקדמה לא תוחזר במקרה של ביטול הגעה עד 7 ימים לפני הסדנא !

1,715


סדנת בישול -צברה
סדנת בישול-צברה
דלעת ערמונים -צברה מבשלים איכות חיים
1,715