IMG_20170427_111231[1]

קל פשוט וטעים!
רק צריך לשים לב לא לבשל יותר מידי את הכרובית לפני הצליה בתנור…

★ מה צריכים?

  • 1 כרובית גדולה ויפה
  • 2 כפות חרדל דיזון
  • 1 כף שום כתוש (לא קצוץ…כתוש.)
  • 1 כפית טימין או אורגנו-לא חובה
  • מלח גס ופלפל גס
  • 4-5 כפות שמן זית
  • שוטפים את הכרובית השלמה היטב
  • מרתיחים סיר עם הרבה מים,לאחר רתיחה חולטים את הכרובית בשלמותה לא יותר מ-4 דקות! מסננים.
  • מערבבים את כל המרכיבים של המרינדה בקערית.
  • מסדרים בתבנית נייר כסף ועליו נייר אפיה. מניחים את הכרובית ומורחים עליה מכל הכיוונים מהמרינדה. אם חסר, אפשר להוסיף עוד שמן זית וחרדל…
  • סוגרים את "החבילה" היטב ואופים על 200 מעלות 20 דקות.
  • פותחים נייר כסף ונייר אפייה, מעלים ל 250 ואופים עוד 5-8 דק' עד להשחמה יפה
203